wie ben ik?


Ik ben Krista van Rooijen, geboren in de herfst van 1975. Samen met mijn vriend en 3 kinderen woon ik in Udenhout. 

Sinds 2012 ben ik werkzaam in de jeugdzorg in verschillende werkkringen, in het basisonderwijs, gehandicaptenzorg en op een zorgboerderij. Ik heb veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen met uiteenlopende hulpvragen. Mijn warme persoonlijkheid en oprechte aandacht voor de ander, maken dat ik mooie dingen bereik bij de kinderen. 

In 2017 heb ik de opleiding HBO Pedagogiek afgerond. Dit gaf mij het laatste zetje om mijn droom waar te maken: een eigen kindercoachpraktijk! Ik wil namelijk mijn krachten gebruiken om kinderen hun krachten te helpen ontdekken.

Van jongs af aan ben ik in de natuur te vinden en omring ik me met dieren. Paardrijden was en is mijn grootste hobby. Ik ben ervan overtuigd dat natuur en dieren een grote invloed hebben op (het welzijn) van kinderen en ook op mensen in het algemeen. Ook door spelen en veel ervaring opdoen zullen kinderen leren en ontwikkelen. Dit vormt dan ook de kern van mijn praktijk, waar ik met veel persoonlijke aandacht kinderen en hun ouders begeleid.

‘alles wat je aandacht geeft, groeit’